10. november 2015

Rabat på billeje og -leasing

Vi har indgået en aftale med Europcar, som betyder, at du som kunde i Krifa Erhverv kan leje eller lease en bil med rabat.

Europcars tilbud til Krifa Erhvervs kunder er fleksibelt og bliver skræddersyet dit behov. Du kan leje eller lease en bil uden en stor udbetaling eller en lang binding. Så det er til at komme ud af aftalen igen, hvis du ikke får den succes, du havde regnet med.
Du kan også få en midlertidig firmabil, hvis du blot har brug for en bil i en kortere periode.

Priseksempler
For eksempel kan du leje en Toyota Aygo inkl. forsikring og 1050 km/md. for 2.716 kr. plus moms om måneden eller en VW Caddy Van inkl. forsikring og 1.250 km/md. for 4.020 kr. plus moms om måneden.

Kontakt Europcar for tilbud
Du kontakter Europcar for at få et uforpligtende tilbud tilpasset dine behov. For at få rabatten, skal du blot oplyse, at du er kunde i Krifa Erhverv. Kontaktpersoner hos Europcar er Helle H. Krogh, 8933 1161, eller Per Christensen, 3355 9996.

Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv.

2 kommentarer:

4. maj 2016 kl. 15.28 Karsten Lundbæk

Kan I også hjælpe, hvis jeg leaser direkte fra en forhandler? Eks. hos Mercedes-Benz CPH i Søborg https://www.mercedesbenzcph.dk/nye-biler/privatleasing/

9. maj 2016 kl. 11.12 Niels Henrik Kjær Lassen

Kære Karsten
Vi har lavet en aftale med Eurocar, der desværre ikke gælder, hvis du vil forhandle direkte med en forhandler. Så her vil vi ikke kunne hjælpe.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.