12. oktober 2015

Inspirerende iværksættermøder

I forbindelse med Global Entrepreneurship Week i uge 47 (16.-20. november) tilbyder vi i år både webinarer og en række iværksættermøder sammen med vores karrierecentre i København, Odense, Ålborg og Aarhus.

På iværksættermøderne får du mulighed for at tilbringe nogle timer sammen med andre selvstændige og bibeskæftigede. Er du selvstændig, er det en super god anledning til at øge eller skabe nyt netværk og samtidig få mulighed for at få svar på nogle af de spørgsmål, du måske tumler med.
Er du ny iværksætter, bibeskæftiget eller måske bare har en drøm om at blive selvstændig på et tidspunkt, er det en god mulighed for at høre lidt om opstart af virksomhed eller noget om bibeskæftigelse.

Erfaren erhvervscoach
På møderne vil du bl.a. kunne høre oplæg af erhvervscoach Jesper Dalhus, som har mere end 20 års erfaring med salg og salgsledelse. De værktøjer, han bruger, er løbende forfinet og tilpasset, så de passer til moderne business. Han er en super god formidler, og han brænder igennem på sin helt egen rolige måde.

Mange forskellige oplæg
Der vil også være oplæg om bibeskæftigelse og opstart af virksomhed og en introduktion til væksthjulet, som er en 360 graders screening af din virksomhed. Derudover kan du høre om salg m.m. og om LinkedIn.
I løbet af arrangementet vil der være mulighed for at shoppe rundt blandt vores samarbejdspartnere, få en kop kaffe med en anden iværksætter eller spise en sandwich sammen med en, du måske selv har inviteret med.

Sparring med eksperter
Du vil også på møderne have mulighed for en kort sparring med vores samarbejdspartnere, som ved disse møder er: Advokatfirmaet Brockstedt & Kaalund, Vækstfonden, Revisionsfirmaet BDO, det lokale Erhvervsråd og et lokalt pengeinstitut. Vores samarbejdspartnere vil under hele arrangementet være klar til at svare på dine spørgsmål, og de vil også komme med små indlæg.

Møderne starter kl. 16 og slutter kl. 20. Alle kan deltage gratis.

Tilmelding
16. november kl. 16: København, Sdr. Ringvej 35A, 1 – 2605 Brøndby. Tilmeld dig her.
17. november kl. 16: Odense, Hvilehøjvej 23 – 5220 Odense SØ. Tilmeld dig her.
18. november kl. 16: Aalborg, Gasværksvej 4,3 – 9000 Aalborg. Tilmeld dig her.
19. november kl.16: Aarhus, Klokhøjen 4 – 8200 Aarhus N. Tilmed dig her.

Du kan også tilmelde dig på info@krifaerhverv.dk og oplys dit navn, telefonnummer, og hvilken by du gerne vil deltage i.

Svend Andreasen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.