16. september 2015

Deltag i spændende arrangementer i uge 47

Startskuddet har lydt til Danmarks Vækst- og Iværksætteruge 2015, der finder sted i uge 47 (den 16. til den 20. november).

Ugen sætter fokus på vækst og iværksætteri. Forventningen er, at der bliver 200 til 250 arrangementer i uge 47.

Arrangementerne er for:
  • De helt unge iværksætterspirer og personer, der overvejer at blive selvstændige.
  • Nystartede virksomheder.
  • Etablerede virksomheder i vækst.
20 webinarer
Traditionen tro har Krifa Erhverv en række tilbud (20 webinarer, som er online-foredrag).
Deltag fx i webinarerne: ”Morgenkaffe med din advokat”, ”Forretningsplanen – hvordan og hvorfor”, ”Væksthjulet – kunderelationer” eller ”Opstart af egen virksomhed”.

Tilmeld dig på vores oversigt over ”Gratis webinarer”.

Målrettet skoler
Fire af webinarerne er målrettet skoler med en hel pakke, der består af en case, et webinar, forretningsplan og diverse materiale.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et online-foredrag, som du kan følge fra din pc, tablet eller smartphone. Når du er tilmeldt, modtager du et link til webinaret. Det link klikker du på, når webinaret går i gang, og så er du klar til at deltage. Vi sender dig en påmindelse dagen før webinaret.

Hvis du overvejer at blive selvstændig
I de fire største byer, København (Brøndby), Aarhus, Odense, Aalborg, holder vi en tema-eftermiddag, hvor der både bliver mulighed for individuel sparring og flere spændende foredrag - fx om selvstændig bibeskæftigelse, salg og LinkedIn.
Der vil være rådgivere til stede, så du kan blive klogere på forretningsopstart og finansiering og om at bruge revisor og advokat. Så alt i alt en dag, der byder på lidt af det hele i forbindelse med opstart af virksomhed. Tilmeld dig på vores arrangementskalender.

Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.