14. september 2015

Bliv iværksætter-ambassadør

I Krifa Erhverv har vi i flere år været aktiv med tilbud i Iværksætterugen i uge 47. Iværksætterugen har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week. Vi er blevet partner for Global Entrepreneurship Week, og du kan blive ambassadør.

Som ambassadør for Global Entrepreneurship Week kan du være med til at inspirere børn og unge til at handle på deres idéer. Du er dermed med til at skabe vækst og værdi på den lange bane i Danmark – både kulturelt, socialt og økonomisk.

Del din succes og skab succes
Så har du haft succes med at eksekvere på egne ideer og ambitioner? Og kan du inspirere andre til at gøre det samme? Så er du måske den nye ambassadør for Global Entrepreneurship Week - Denmarks indsats.

Hvad indebærer det at være ambassadør?
Som ambassadør for Global Entrepreneurship Week tager du ud på en skole eller uddannelsesinstitution og inspirerer elever og studerende med din iværksætterrejse. Varigheden kan variere, men det vil typisk være 1 til 2 timer.

Sådan bliver du ambassadør
Det første skridt til at blive ambassadør er at udfylde en kontaktformular. Når den er udfyldt, vil du modtage en bekræftelsesmail, og du vil efterfølgende blive kontaktet personligt af Nathalie Neuffer fra Global Entrepreneurship Week Denmark-teamet med henblik på at finde den skole eller uddannelsesinstitution, som du kan besøge som ambassadør.

Dine fordele
Som ambassadør er du med til at forme en bevægelse, der fremmer væksten og understøtter talentudviklingen hos Danmarks børn og unge. Global Entrepreneurship Weeks kommunikationsteam understøtter dig i forberedelsen til dine aktiviteter på skolen.
Du bliver desuden inviteret til en række arrangementer i Global Entrepreneurship Week-regi, hvor der vil være rig mulighed for at netværke. Arbejdet som ambassadør skal du se som en værdi i sig selv. Du får ikke betaling for det, og du får heller ikke dækket dine transportomkostninger.

Fakta om Global Entrepreneurship Week
Danmarks Iværksætteruge har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week Denmark og varetages i 2015 af Fonden for Entreprenørskab. Global Entrepreneurship Week finder i år sted i uge 47 fra den 16. til den 22. november.
I 2015 er der særligt fokus på fremtidens værdiskabere: Elever, studerende og unge iværksættere, der handler på muligheder og gode idéer, og omsætter disse til værdi for andre.
Følg Global Entrepreneurship Week| Denmark på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn og del din historie under #skabfremtiden.

Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.