20. april 2015

Få 15.000 kr. til at give god arbejdslyst

Har du en idé, der kan skabe god arbejdslyst? Så udlodder Krifa hver måned 15.000 kroner til det initiativ, der samler flest stemmer.

Måske kender du nogen, der har brug for en hjælpende hånd, noget fornyet motivation eller en positiv overraskelse. Der er mange måder at give god arbejdslyst på, og vi kan alle sammen bruge lidt mere af det.

Alle kan deltage
Alle med en idé til at forbedre arbejdslysten for andre, kan deltage. Du behøver ikke at være medlem hos Krifa Erhverv for at være med. Du kan søge som enkeltperson, som personalegruppe, som forening eller i andre gruppesammenhænge.

Søg til hvad som helst
Du kan søge til lige præcis det/de, du har lyst til at gøre en forskel for. Din kollega, din nabo, de frivillige i lokalforeningen eller de hårdtarbejdende håndværkere i din baghave. Det vigtigste er, at det er et initiativ, der sigter mod at gøre en positiv forskel for andre eller flere end dig selv.

Sådan deltager du
Du deltager ved at lave en video på maks. to minutter, der fortæller, hvordan du vil bruge 15.000 kroner til at skabe god arbejdslyst, trivsel eller udvikling for andre. Når du har lavet filmen, uploader du filmen på hjemmesiden om at give god arbejdslyst. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal være månedens vinder, ved at stemme på videoerne.

Læs mere og deltag på givgodarbejdslyst.dk

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.