17. marts 2015

Bedre Statoil-aftale


Krifa Erhverv-kunder med Statoil-kort får nu mere i rabat hos Statoil og kan også bruge kortet hos Ingo og automatstationerne 1-2-3.

Vi har aftalt en bedre rabat med Statoil, så den nu er 5 øre bedre. Indtil nu har den været på 121 øre på en liter diesel i forhold til listeprisen. Den er nu på 126 øre. Samtidig er det blevet sådan, at kortet også kan bruges hos Ingo (tidligere Jet).

De nye forbedringer gælder allerede for jer, der har et Statoil-kort via Krifa Erhverv. Hvis du ikke har et Statoil-kort, kan du bestille det via vores hjemmeside, hvor du også kan se en oversigt over alle rabatter på Statoil-kortet.

Nogle af dem er:
  • 126 øre rabat på diesel pr. liter i forhold til listeprisen.
  • 96 øre rabat på benzin pr. liter i forhold til listeprisen.
  • 35 procents rabat på bilvask i forhold til salgsprisen på tankstationen.

Du vælger selv, hvor mange Statoil-kort du bestiller, og du kan bruge rabatten både ved kørsel for virksomheden og privat.
Hvis du har ansatte, kan du også give dem et Statoil-kort. Kortet er gratis. Du bestemmer selv, om dine ansatte alene må bruge kortet ved kørsel for virksomheden eller også privat. Regningen vil under alle omstændigheder blive sendt samlet til din virksomhed.

Rabatten er på listeprisen
Bemærk, at rabatten bliver givet i forhold til listeprisen og ikke i forhold til pumpeprisen på tankstationen. Hvis pumpeprisen er lavere end listeprisen minus rabatten, betaler du pumpeprisen. Det giver dig sikkerhed for, at du altid får en lav pris. Du bliver derfor fri for at holde øje med priserne på brændstof.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

2 kommentarer:

28. marts 2015 kl. 12.00 Arne Madsen

rabat på listepris gør det stadig dyrere end tankning til pumpepris uden rabataftale

28. marts 2015 kl. 16.41 Hasse Hagsteen

Hej Arne! Det er ikke altid givet, at pumpeprisen er billigere end rabatten på listeprisen. Hvis pumpeprisen er billigst, får du benzin/diesel til denne pris, også når du bruger kortet.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.