13. oktober 2014

Slip din iværksætter løs


Har du en god idé, en brændende passion eller en unik viden? Og tænker du på at blive iværksætter? Så har du i uge 47 særlige muligheder for at udforske verdenen som iværksætter.

Jeg har i mange år rådgivet folk, der gerne ville være selvstændige, og ved, at det kan være svært at tage de første skridt, teste ideen og forholde sig til den økonomiske risiko ved at tage springet og blive selvstændig.

En hel uge med iværksætteri
I uge 47 er der iværksætteruge, som giver dig mulighed for at snuse til livet som selvstændig og blive klogere på, hvad det indebærer og har af fordele og ulemper.
I iværksætterugen tilbyder Krifa Erhverv 17 gratis webinarer. Du kan se alle webinarerne eller plukke dem ud, du har brug for.
Blandt andet underviser Microsoft i bogføring. De er også et webinar om Vækstfonden, som giver dig input til, hvordan du får en god start med den rette økonomi.
Webinarerne varer cirka 45 minutter, og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Se alle webinarerne og tilmeld dig her.

Om iværksætterugen
Iværksætterugen fra den 17. til 21. november bliver arrangeret af Erhvervs- og Vækstministeriet og er en del af Global Entrepreneurship Week, som 150 lande deltager i. I ugen bliver der sat fuldt tryk på iværksætteri og vækst med arrangementer i hele landet.

Du kan læse mere om iværksætterugen her og finde arrangementer, der passer netop dig og din situation.

Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.