30. oktober 2014

Krifa Erhverv-skabelon til en forretningsplan


I samarbejde med revisionsfirmaet Beierholm har vi udarbejdet en skabelon, som du kan bruge til at få lavet en forretningsplan.

Skabelonen er lavet som en pdf, du kan skrive ud og udfylde. Vi arbejder på at lave den i en skrivbar version. Når du åbner den på din pc, kan du begynde at udfylde din forretningsplan, gemme den og skrive videre senere for til sidst at stå med et færdigt resultat, som du kan bruge til at drive din virksomhed ud fra.

Hvorfor lave en forretningsplan?
Det primære formål med en forretningsplan er, at du skaber en sammenhæng mellem den situation, du er i, hvor du gerne vil hen, og hvordan du kommer derhen.
En sidegevinst er, at en forretningsplan også kan bruges af en investor, hvis du har et projekt, der skal kreditvurderes.

Fra idé til salg
Din forretningsplan er en beskrivelse af, hvordan du kommer fra din idé med din virksomhed til at tjene penge på din virksomhed. I den forbindelse er der tre centrale spørgsmål til det, du vil sælge:
• Kan det laves?
• Kan det sælges?
• Kan du tjene penge på det?

Målet er at nå målet
En forretningsplan er en slags rejsebeskrivelse på, hvordan du når dine mål. Den gør dig bevidst om, hvor du vil hen, hvordan du kommer det, og hvad du gør ved forhindringer på vejen. Download skabelon til en forretningsplan.

Du kan downloade vores skabelon til en forretningsplan her

Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.