20. oktober 2014

Ideer til at blive selvstændig og til vækst i din virksomhed


I uge 47 (fra 17. til 21. november) løber den årlige Iværksætteruge af stabelen. Her fortæller Katja Marcuslund fra Erhvervsstyrelsen om, hvad du kan bruge ugen til.

Overvejer du at starte for dig selv? Eller er du på jagt efter ideer til smartere arbejdsgange, nye kunder eller inspirerende samarbejdspartnere? Så deltag i et eller flere af de mere end 200 arrangementer under Danmarks Vækst- og Iværksætteruge i uge 47.

Få inspiration til at komme i gang eller til at vokse
Uge 47-arrangementerne skal inspirere iværksættere, lønmodtagere og erhvervsfolk til at starte egen virksomhed eller til at få etablerede virksomheder til at vokse. Årets kampagne sætter særligt fokus på digitale vækstmuligheder, alternativ finansiering, eksport og ledelse.

God mulighed for at netværke
Samtidig giver arrangementerne god mulighed for at skabe nye forbindelser mellem potentielle samarbejdspartnere, mentorer og investorer.

Hvem der står bag iværksætterugen?
Det er Erhvervs- og Vækstministeriet, der sammen med flere end 30 private og offentlige partnere står bag denne årligt tilbagevendende kampagne. Danmarks Vækst- og Iværksætteruge afvikles for syvende gang, og kampagnen er en del af Global Entrepreneurship Week, der markeres i mere end 140 lande.

Læs mere om iværksætteruge 47 her.

Krifa Erhverv er også på banen på 17 webinarer
I Iværksætterugen har Krifa Erhverv 17 webinarer for selvstændige - og dem, der overvejer at blive det. Læs mere om, hvad Krifa Erhverv har af tilbud i Iværksætterugen.


Jan Fredensborg, a-kassekonsulent, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.