17. marts 2014

Bedre aftale med Statoil

Alle Krifa Erhverv-kunder med et Statoil-kort har fra 1. marts 2014 fået rabatten sat op fra 110 øre til 121 øre på en liter diesel i forhold til listeprisen.

Den nye rabat gælder allerede for jer, der har et Statoil-kort via Krifa Erhverv. Hvis du ikke har et Statoil-kort, kan du bestille det via vores hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du også se en oversigt over alle rabatter hos Statoil. Nogle af dem er:
  • 121 øre rabat på diesel pr. liter i forhold til listeprisen.
  • 96 øre rabat på benzin pr. liter i forhold til listeprisen.
  • 35 procents rabat på bilvask i forhold til salgsprisen på tankstationen.

Du vælger selv, hvor mange benzinkort du bestiller, og du kan bruge rabatten både ved kørsel for virksomheden og privat. Hvis du har ansatte, kan du også give dem et benzinkort. Statoil-kortet er gratis.

Bemærk, at rabatten bliver givet i forhold til listeprisen og ikke i forhold til pumpeprisen på tankstationen. Hvis pumpeprisen er lavere end listeprisen minus rabatten, betaler du pumpeprisen. Det giver dig sikkerhed for, at du altid får en lav pris. Du bliver derfor fri for at holde øje med priserne på brændstof.

Du bestemmer selv, om dine ansatte alene må bruge kortet ved kørsel for virksomheden eller også privat. Regningen vil under alle omstændigheder blive sendt samlet til din virksomhed.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.