21. november 2013

Tag MoBilen med på farten


Når du som selvstændig bruger bilen til både private og erhvervsmæssige formål, skal du huske at føre kørebog.
Det ved du sikkert godt. Men ved du også, at der findes en mobil-app, der gør optællingen af kilometer meget lettere? Det vidste vi ikke, før en kunde gjorde os opmærksomme på det.

En elektronisk kørebog
Det drejer sig om app’en MoBilen, som er udviklet af Statoil. App’en fungerer som en elektronisk kørebog og kan registrere og gemme dine kørte kilometer. På den måde slipper du for at bøvle med tidskrævende kilometerudregninger.
Du tilslutter blot app’en, når du starter din rute og trykker afslut, når du er fremme. Herefter beregner MoBilen via GPS antal kørte kilometer og udregner kørselspenge.
Efterfølgende kan man overføre filen til et Excel-ark på computeren, og på den måde har man alle de oplysninger, som Told & Skat skal bruge.

Trafikinfo, motorolieguide og mere til
MoBilen fungerer ikke kun som en kørebog. Den indeholder også dagens trafikinfo, så du undgår de lange køer og unødvendige ventetider. App’en kan også guide dig til, hvilken olie du skal fylde på din bil og vise dig vej til den nærmeste Statoil-tankstation. Husk, at du som kunde i Krifa Erhverv har mulighed for rabat hos Statoil.
Statoil MoBilen findes til både iPhone og smartphones med Android. App’en er gratis og kan downloades i App Store og Android Market.

Du kan læse mere om Statoil MoBilen her.
 
Steen Petersen, virksomhedsrådgiver, Krifa Erhverv

1 kommentarer:

14. juni 2015 kl. 13.15 Martin Poulsen

Jeg har prøvet MoBilen, og den virker egentlig ok set i forhold til at den er gratis. Men der findes andre bedre gratis og betalte alternativer som fx https://www.driversnote.dk og https://www.moves-app.com som jeg syntes fungerer noget bedre bl.a. fordi de starter og stopper af sig selv.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.