1. oktober 2013

LinkedIn - stærkt til netværk

Hvad er LinkedIn, og hvorfor skal man bruge det? LinkedIn er et vigtigt arbejdsredskab, når man som selvstændig ønsker at pleje og udvikle sit netværk.

Facebook er stærkest, når det gælder dialog med venner, gamle klassekammerater og lignende. Men når det gælder dit professionelle virke og netværk, er LinkedIn bedst.

Kontakter og dialog
Du kan se dine kontakters kontakter og dermed bruge din kontakt til at komme i dialog med en interessant virksomhed eller person.

Kommer øverst i søgninger
Hvis du har en profil på LinkedIn, så vil en søgning på Google på dit navn eller virksomhed ofte betyde, at din profil på LinkedIn kommer øverst i søgeresultatet. Du er derfor med en LinkedIn-profil med til at styre, hvad man skal læse om dig og din virksomhed.

Mødeforberedelse
Du kan bruge LinkedIn som forberedelse til et møde eller kontakt til en mulig kunde eller samarbejdspartner. LinkedIn har over 225 millioner brugere verden over.

Sådan opretter du en profil
Du kan lynhurtigt oprette en profil på LinkedIn på http://dk.linkedin.com/ Du skal blot oplyse navn, mailadresse og password, og så er du på.
Det vil dog være optimalt, hvis du skriver lidt mere om dig selv i din profil og efterfølgende arbejder med at få styr på dine forbindelser, dvs. dem, du laver forretninger med eller kender.

Krifa Erhvervs gruppe på LinkedIn
Vi har en gruppe på LinkedIn, som vi kalder net-I-værk Krifa Erhverv. Der er tale om en gruppe, hvor alle interesserede kan deltage i debatter, reklamere osv.
Til gruppen er der en undergruppe til hver af de fem netværksgrupper i vores net-I-værk. Undergrupperne er forbeholdt deltagerne i netværksgrupperne. net-I-værk er gratis for kunder i Krifa Erhverv. Se evt. mere på vores hjemmeside.

Brugen af LinkedIn er er for nogle en ny ting, mens det for andre er en fast del af livet som selvstændig. Har du gode erfaringer med brugen af LinkedIn, så del det meget gerne med andre her på bloggen.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.