4. september 2013

En overenskomst sikrer styr på tingene

En overenskomst er et sæt spilleregler med aftaler om arbejdstid, overarbejde, pension, tillæg mv. Med en overenskomst er der styr på tingene i en virksomhed.

Du har mulighed for at indgå en overenskomst med Kristelig Fagforening. De indgår overenskomster, som har en høj grad af fleksibilitet, og som er lette at administrere og forstå.

Tværfaglig
Kristelig Fagforenings overenskomster er tværfaglige, så en aftale dækker alle faggrupper på en arbejdsplads – lettere kan det ikke være.

Tilrettes individuelt
Kristelig Fagforening tilretter en overenskomst, så den passer til din virksomhed. Pensionsordningen indeholder en forsikringspakke, som både virksomhedsejer og de ansatte kan få gavn af. Der er tilbud om fysioterapi mv., hurtig behandling på privathospital og dækning af en del af lønnen, når en medarbejder er fraværende i mere end 3 mdr.

Går ind for dialog
Kristelig Fagforening går ind for dialog i stedet for at bruge kollektive kampskridt (strejke og lockout). Noget, der er til gavn for begge parter i en forhandling.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Kristelig Fagforenings overenskomstenhed på  overenskomst@krifa.dk eller på tlf. 89 11 22 33.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.