11. april 2013

Statoil-rabatten er blevet endnu bedre

Som kunde i Krifa Erhverv kan du få rabat hos Statoil på blandt andet diesel, benzin og bilvask. Da mange af vores kunder har valgt at få et gratis Statoil-kort, kan vi nu tilbyde 96 øre på benzin. Tidligere fik du 30 øre rabat på benzin.

Den nye rabat er gældende pr. 1. april 2013, også for alle jer, som allerede har et Statoil-kort via Krifa Erhverv.

De nu gældende rabatter er følgende:
  • 110 øre rabat på diesel pr. liter i forhold til listeprisen.
  • 96 øre rabat på benzin pr. liter i forhold til listeprisen. 
  • 35 procents rabat på bilvask i forhold til salgsprisen på tankstationen.  
På vores hjemmeside kan du se en samlet oversigt over rabatterne. Her finder du også link til tilmeldingen, som sker via vores "Selvbetjening". Du logger på "Selvbetjening" med dit private NemID.

Du vælger selv, hvor mange benzinkort du bestiller, og du kan bruge rabatten både ved kørsel for virksomheden og privat. Hvis du har ansatte, kan du også give dem et benzinkort. Du bestemmer selv, om dine ansatte alene må bruge kortet ved kørsel for virksomheden eller også privat. Regningen vil under alle omstændigheder blive sendt samlet til din virksomhed.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

10 kommentarer:

1. maj 2013 kl. 13.01 Bibbi Bryld

Jeg har erhvervet mig et Statoil kort gennem Krifa og kan erfare, at jeg ikke får den opgivne rabat. Jeg er blevet faktureret standerprisen, som alle og enhver betaler - med eller uden et Statoil kort. Rent faktisk er det dyrere for mig at bruge Statoil kortet, da jeg også skal betale et fakturagebyr, som jeg ikke skal betale, hvis jeg anvender et andet betalingskort. For mig er det næsten på grænsen af vildledende markedsføring, da Statoil reklamerer med noget, som man faktisk ikke får!

1. maj 2013 kl. 13.26 Hasse Hagsteen

Hej Bibbi. Rabatten på 130 øre på diesel og 96 øre på benzin er en rabat i forhold til listeprisen. Hvis standerprisen er lavere end dette, får man standerprisen.

Som oftest er rabatten i forhold til listeprisen bedre end standerprisen og så er der en besparelse.

Der er alene et faktureringsgebyr, hvis man ikke ønsker betalingsservice. Hvis du har valgt betalingsservice, men alligevel bliver mødt med et gebyr, så skriv til os på info@krifaerhverv.dk inkl. dit CVR-nr. og vi vil gå videre med dette til Statoil.

1. maj 2013 kl. 13.34 jonasjep

Tsk tsk Krifa.

Det er fuldstændigt vildledende. Der er ikke en ærlig forbruger der kan gennemskue at det ikke betyder en rabat på 96 øre for en liter bensin.

Hvad er en 'listepris' og hvor kan man se den når man tanker?

Hilsen Jonas

1. maj 2013 kl. 13.47 Hasse Hagsteen

Hej Jonas. Du har ret i, at man måske ikke lige har listeprisen i nærheden, når man tanker. Man kan dog via smartphone gå ind på følgende hjemmeside og finde listeprisen her: http://www.statoil.dk/dk_DK/pg1334072705541/erhverv/Priser.html.

Man har dog som bruger sikkerhed for, at man som minimum får rabatten ellers standerprisen. Med rabatten kommer man under standerprisen medmindre der i området er priskrig. Priskrigen er ikke længere så udbredt.

1. maj 2013 kl. 14.23 Hasse Hagsteen

Rettelse til min første besked: Rabatten er på 110 øre på diesel og ikke 130 øre, som jeg fejlagtigt skrev.

1. maj 2013 kl. 22.49 Søren Mogensen

Jo, det er faktisk temmelig vildledende. For rabatten er regnet ud fra vejledende erhvervslistepris, lige nu kr 11,32(diesel). Men den faktiske standerpris, kaldet vejledende pumpepris, hos Statoil lige nu er kr 10,52 som jeg også lige har tanket til. De første 80 øre af rabatten bliver altså "spist" af en kunstig høj erhvervspris. Ellers fejler aftalen vist ingenting. God fart fra Søren Mogensen

3. maj 2013 kl. 00.39 Klaus

Som kunde i Krifa Erhverv kan du få rabat hos Statoil på blandt andet diesel, benzin og bilvask. Da mange af vores kunder har valgt at få et gratis Statoil-kort, kan vi nu tilbyde 96 øre rabat på benzin. Tidligere fik du 30 øre rabat på benzin.

Ja når noget lyder til at være for godt til at være sandt,
så er det jo som sædvanligt ikke sandt.

3. maj 2013 kl. 00.41 Klaus
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
3. maj 2013 kl. 09.02 Niels Henrik Kjær Lassen

Hej Klaus (og andre).
Vi er kede af, hvis vi ikke har forklaret vores statoil ordning godt nok, og at du/I dermed har fået nogle forventninger til den, som ikke bliver indfriet.

Jeg vil gerne se om jeg kan beskrive ordningen lidt bedre.
Statoils listepris var den 02-05-2013 følgende:
kr 12,75 for 1 liter blyfri 95
kr 11,29 for 1 liter diesel.

Med vores statoil ordning, ville "din pris" den 02-05-2013 være følgende:
Kr 11,79 for 1 liter blyfri 95
Kr 10,19 for 1 liter diesel

Hvis standerprisen på den pågældende tank er lavere end "din pris", så betaler du alene standerprisen. Her opnår du altså ikke nogen rabat på din tankning.
Hvis standerprisen på den pågældende tank er højere end "din pris" betaler du kun "din pris", og opnår altså en rabat på din tankning.

I Søren Morgensens eksempel fra 01-05-2013, var listeprisen kr 11,32 pr liter diesel. Søren tankede til standerprisen kr 10,52. Men med vores statoil ordning var Sørens personlige pris kr 10,22. Søren opnåede altså en besparelse på 30øre pr liter han tankede.

Så det er korrekt forstået, at din besparelse næsten aldrig vil være på 110 øre pr liter diesel, eller 96 øre pr liter benzin.
Men du vil i næsten alle situationer opnå en besparelse på din tankning, da standerprisen meget sjældent ligger under "din pris".

Derudover, får du 35% rabat på bilvask, og 5% rabat på kørevidere produkter fra butikken.

Vi håber du stadig kan se en fordel i, at benytte dig af denne rabat ordning.

28. november 2013 kl. 22.55 Ole M

Fin aftale, som mathcer eks en gammel aftale jeg som erhvervskunde har hos Q8, men som de nok ikke længere tilbyder.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.