14. marts 2013

Pas på annoncehajer

Jeg har en personlig erfaring med en annoncehaj, som kostede Krifa Erhverv 10.000,- kr. Læs min historie i det følgende, og del meget gerne dine erfaringer her på bloggen.

Igennem mange år har vi jævnligt fået brev fra et firma, som kalder sig FAIR Guide og Construct Data Publishers A.S.

I brevet var der hver gang et skema med Krifa Erhvervs data, hvor de bad os bekræfte oplysningerne. I brevet var der altid medsendt svarkuvert. I mange år gjorde vi ikke noget ved brevene, men efter at vi var flyttet fra vores lokaler i Randers til Krifa Aarhus, ville jeg rette oplysningerne.

Det, jeg ikke lagde mærke til, var teksten med småt. Med min underskrift accepterede jeg en optagelse på FAIR Guide. Regningen kom op på 30.000,- kr. Kun ved vores advokats gode forhandlingsevner fik vi regningen ned på 10.000,- kr.

Som virksomhed er vi ikke beskyttet på samme måde, som en forbruger ville have været i samme situation. Så det blev dyre lærepenge for mig.

Har du lignende erfaringer, så del dem gerne her, og skriv gerne navnet på firmaet. Hvis jeg havde lavet en Google-søgning på FAIR Guide eller Construct Data Publisher A.S., så havde jeg fundet andres advarsler.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.