28. februar 2013

Lønsikring - en økonomisk sikkerhed for dig som selvstændig

Man tænker: Det sker aldrig for mig, men kun for naboen. Men behovet for at have et økonomisk sikkerhedsnet kan være et vigtigt element, også for dig som selvstændig.

Den økonomiske tryghed kan give dig tryghed i ikke kun at skulle leve for en maks. dagpenge-udbetaling hver måned på 17.355 kr.

Når du sikrer din økonomi godt med en Lønsikring, kan du slippe bekymringen og fuldt ud koncentrere dig om at skabe værdi og vækst i din virksomhed.

Krifa Erhverv tilbyder dig som kunde at få økonomisk tryghed med en Lønsikring. Lønsikringen kan købes fra kun 65 kr. pr. måned, og beløbet er endda fradragsberettiget. Med Lønsikringen kan du forsikre dig op til 80 procent af din gennemsnitlige indtægt og med en udbetalingsydelse helt op til 21.000 kr. pr. måned.

Sådan fungerer Lønsikring
Lønsikringen er ekstra penge udbetalt til dig, ud over dagpenge, hvis du skulle ophøre med din virksomhed. Du kan få udbetalt Lønsikring i op til 3 x 12 måneder og dermed reducere din nedgang i din indkomst. Du skal kun have Lønsikring i 12 måneder, inden du kan få den første udbetaling. Udbetalingen er dog betinget af, at du blandt andet ikke har eller får kendskab til at ophøre med virksomheden inden for de 12 måneder. Størrelsen for din dækning beregnes ud fra et gennemsnit af overskuddet fra de 2 bedste regnskabsår indenfor de seneste 5 år. Sammen med dine dagpenge får du hver måned udbetalt op til den forsikringssum, som du er dækket for. Du kan dog maks. få udbetalt 80 procent af din hidtidige indtægt. Ring til os for at få mere information om, hvad der skal til for at købe Lønsikring. Du kan også læse mere på krifaforsikring.dk.


Specielt godt med Lønsikring for iværksættere
Har du lige startet din virksomhed, er der nogle specielt fordelagtige vilkår for dig. Hvis du før opstart af virksomheden har haft lønmodtagerarbejde, og du må ophøre med virksomheden indenfor de første 3 år, beregnes din dækning på grundlag af dit tidligere lønmodtagerarbejde. Der skal derfor IKKE beregnes på dine regnskabsresultater. Det er en helt klar fordel for dig, da du dermed er sikret en så god beregning af din Lønsikring som muligt.
Så med Lønsikring i baghånden som iværksætter er du økonomisk klædt helt rigtig på med disse specielle gode vilkår.

Over 55 år og/eller virksomheden er mere end 5 år
Hvis du er over 55 år, og/eller hvis virksomheden har været drevet i mere end 5 år, gælder der nogle specielle regler, som du skal være opmærksom på. Det vil altid være en god idé at have købt Lønsikring, hvis virksomheden skulle risikere at gå konkurs, men hvis du er over 55 år, og/eller virksomheden er over 5 år, så vil Lønsikringen ikke dække, hvis du sælger, bortforpagter eller lukker virksomheden.

Lønsikring – mere end økonomisk sikkerhed
Når du køber Lønsikring, får du ikke alene økonomisk tryghed. Du får også den bedste sparring og coaching til at komme videre i dit arbejdsliv.

Ved ledighed:
  • Lønsikringen dækker et unikt Job Coach forløb, som starter, så snart du er blevet godkendt til udbetaling af din Lønsikring.
  • Ud over Job Coach optjener du også Feriesikring, som er et ekstra tillæg på 1 procent af de Lønsikringsudbetalinger, som du har fået udbetalt i et kalenderår.
I arbejde:
  • Det stopper ikke kun med disse 2 ting! For med Lønsikring får du også adgang til det unikke onlineunivers 3600jobFIT, som indeholder faglige og personlige værktøjer til at holde dig jobFIT i dit arbejdsliv. Du får alle disse 3 elementer med helt gratis, når du køber din Lønsikring.
Lønsikring er en god idé – ring til os og få en snak
Vi synes, Lønsikring er et rigtig godt og unikt produkt til selvstændige. At sikre sig med Lønsikring, så du hver måned får mere udbetalt end de maksimale 17.355 kr. i dagpenge, vil være aktuelt og nødvendigt for rigtig mange.
Hvis du er iværksætter og ikke har haft din virksomhed i mere end 3 år, er der ekstra gode fordele for at få økonomisk tryghed og sikkerhed.
Ring til os og hør nærmere om Lønsikring og de elementer, som gør produktet helt perfekt for alle vores kunder. Vi sidder klar ved telefonen på 7227 7800.
Tim Lykke, salgschef Krifa Forsikring A/S

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.