25. januar 2013

Fyraftensmøde om revision

Vi har inviteret Beierholm til at komme og fortælle om revision. Kom og hør de bedste på området fortælle om den revision, som skal foregå i alle virksomheder. Møderne finder sted i Kolding og Aarhus. Det er gratis for dig at deltage, når du er kunde i Krifa Erhverv. Tag gerne en gæst med.

Beierholm er Danmarks 6. største revisionsvirksomhed. En statsautoriseret revisor og en skattekonsulent fra Beierholm vil være underviserne.

Omdrejningspunktet for undervisningen er de regelændringer, der er indført 1. januar 2013, men på mødet er der også god mulighed for, at du kan stille dem netop dine spørgsmål vedr. revision. Der bliver god tid til samvær og networking blandt andre selvstændige.

De omtalte regelændringer er bl.a. personaleforhold, varebiler og digitalbetaling. Det betyder f.eks., at virksomheder kan pålægges administrative bøder, hvis de ikke opfylder deres oplysningsforpligtigelser, og der er krav om digitalbetaling, hvis der skal kunne opnås fradrag for udgifter på over 10.000,- kr. Herudover er der kommet nogle stramninger vedrørende varebiler, så det fremover bliver lettere for SKAT at kontrollere sort arbejde. Det omfatter dagsbeviser, cvr.nr. på varebiler og skiltning på byggepladser.

Tid og sted
Aarhus .................... den 20. februar 2013, kl. 19.00-21.30 - tilmelding her.
Kolding ................... den 26. februar 2013, kl. 19.00-21.30 - tilmelding her.

Vi fortsætter møderne i andre byer, hvis det bliver en succes.

Tilmelding
Tag gerne en gæst med. Det er gratis for både dig og din gæst. Tilmelding sker via linket ved de enkelte datoer ovenfor. Tryk "Tilmeld" og brug herefter NemID. Hvis du har gæst med, så tryk på "Tilføj ven". Tryk herefter på "Send" og du er tilmeldt mødet.

Tilmeldig skal ske senest to dage før arrangementet og er efter først-til-mølle-princippet.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.