17. august 2012

Ny og endnu bedre pensionstilbud til dig som kunde

Pension For Selvstændige (PFS) tilbyder nu en endnu bedre pensionsordning til Krifa Erhvervs kunder.

En pensionsordning, hvor omkostninger er sat yderligere ned, hvor priserne er blevet op til 41 % billigere, hvor der stadig kan investeres i aktier og obligationer uden risiko for at miste sine penge, og ikke mindst væsentlig færre krav til helbredsoplysninger.

Er du allerede kunde har du selvfølgelig fået de nye, forbedrede vilkår.

Den nye Flex-ordning sikrer dig:
  • Livsforsikring ved død: En skattefri engangsudbetaling til de efterladte på 300.000 - 1,5 mio. kr. Ved ægtefælle/samlevers død udbetales 50.000 eller 100.000 kr.
  • Kritisk sygdomsdækning: En skattefri engangsudbetaling ved kritisk sygdom på 150.000 - 450.000 kr.
  • Invalidesum: En skattefri engangsudbetaling på 150.000 eller 300.000 kr. ved stedsevarende nedsættelse af erhvervsevne med 50%.
  • Tab af erhvervsevne: En årlig, skattepligtig udbetaling fra 100.000 kr. og op til maksimalt 80% af indkomsten ved nedsættelse af erhvervsevne med mindst 50 %. Udbetales månedligt efter 3 måneder.
  • Sundhedssikring: En dækning af behandlingsudgifter på klinik eller privathospital på op til 1,5 mio. kr. om året, 5 kiropraktorbehandlinger mv.
  • Pensionsordning: En pensionsopsparing på kapital-, rate- eller livrentebasis. Eventuelt tilknyttet garanti ved opnået pensionsalder mod negativ forrentning - også når der investeres i aktier og obligationer.
Det kan tit være svært at skulle afgive tilfredsstillende helbredsoplysninger, når man skal oprette en pensionsordning. Hos PFS bliver du som udgangspunkt kun spurgt ét år tilbage med hensyn til helbredet. Ønsker du særlig høje forsikringsdækninger, skal du dog afgive yderligere helbredsoplysninger.

Som selvstændig er det vigtigt at være sikret rigtigt og spare nok op. Lønmodtagere har typisk automatisk en pensionsordning via deres ansætteslse, men du har ansvaret for at sikre dig selv og din familie.

Bliv kontaktet af PFS
Er du sikret godt nok, hvis du bliver uarbejdsdygtig eller ramt af en kritisk sygdom? Hvordan er dine efterladte stillet, hvis du dør? Er din pensionsopsparing god nok - og tilstrækkelig?

Disse spørgsmål og flere andre kan du få besvaret ved et pensionsmøde med en af de særligt udvalgte PFS-rådgivere, der samtidig er specialister i at løse selvstændiges pensionsbehov. Tag kontakt til PFS via dette link.

Fakta om PFS
PFS er oprettet som en fond i 1990 af Håndværksrådet, Dansk VVS samt Dansk Byggeri.

Fondens formål er alene at tilbyde forsikrings- og pensionsordninger til sine kunder på markedets bedste vilkår. Det sikres ved, at PFS kontinuerligt følger med i markedet og med mellemrum udliciterer pensionsordningen.

PFS har ingen aktionærer, der skal have udbytte. Alt overskud går tilbage til kunderne i form af bonus eller bruges til at holde kommende års forsikringspræmier nede.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.