21. august 2012

Efterlønsfristen nærmer sig

I april blev det muligt at sige ja til at få sin efterløn udbetalt. Muligheden udløber 1. oktober. Få hjælp til beslutningen her!

Det var som første udsalgsdag, da dørene for at få sin efterløn udbetalt skattefrit blev slået op 2. april. Flere end 11.000 af Kristelig A-kasses kunder bad alene denne dag om at komme ud af efterlønsordningen og få deres penge udbetalt.

Som det ser ud nu, har 50.264 af Kristelig A-kasses kunder bedt om at få deres efterløn udbetalt. I kroner og øre svarer det til 1.788.175.000 kroner. Altså næsten to milliarder kroner.

Der er i alt 105.000 af Kristelig Fagbevægelses kunder, som har betalt til efterlønsordningen, og som derfor skal tage stilling til, om de vil ud af ordningen eller blive i den.

Træf en velovervejet beslutning
Hvis du vil blive i ordningen, skal du ikke foretage dig noget, vil du ud af den og have dine indbetalinger udbetalt skattefrit, kan du vente med at afgøre indtil 1. oktober. Du har altså stadig lidt tid at beslutte dig i.
- Du har god tid til at tænke over det, snakke med dine nærmeste og søge råd hos fx din bank. Jeg vil advare mod at træffe en forhastet beslutning, for har du først meldt dig ud af efterlønsordningen, kan du ikke komme ind i den igen, siger forretningskonsulent i Kristelig A-kasse Tove F. Mathiasen.

Bliv klædt på til at træffe den rigtige beslutning. Læs mere i vores vejledning om udbetaling af efterlønnen.

Ove Klausen, kommunikationsmedarbejder, Kristelig Fagbevægelse

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.