16. marts 2012

Trinity Hotel & Konference Center

Krifa Erhverv har forhandlet et fordelagtigt tilbud med Trinity Hotel & Konference Center: Som kunde hos os får du 10 procents rabat ved booking af møder og konferencer. Du kan også tage på privat weekendophold til fordelagtig pris. Trinity er 100 procent ejet af Krifa.

Konference og møder
Har du som virksomhedsejer eller måske bestyrelsesmedlem behov for lokaler til møder eller konferencer? Hvad med at placere næste møde på Trinity, som er placeret i smukke naturomgivelser lige ned til Lillebælt? Som kunde i Krifa Erhverv får du 10 procent i rabat på listeprisen. Du skal blot ved kontakt henvise til aftalen med Krifa Erhverv.

Weekendophold
Har du travlt i din virksomhed og oplever behovet for at hive stikket ud og slappe af? Hvad med et weekendophold med ægtefælle på Trinity? Det er ren forkælelse. Du vil opleve værelser, som er smagfuldt indrettet med udsigt til Lillebælt og den gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sit gode køkken. Læs mere i denne brochure.

Kontaktoplysninger
Du kontakter Trinity på telefon 8227 1717. Husk at oplyse rabatkoden: Krifa Erhverv.

Fakta om Trinity
Jeg oplever Trinity som et helt fantastisk sted. Det er derfor fuldt fortjent, at Trinity af analyseinstituttet Voxmeter/IFKA er placeret i top 3 med hensyn til "bedste omdømme" blandt konferencecentre i Danmark. Både den private sektor og den offentlige sektor har placeret Trinity i top 3. Denne placering har Trinity haft år efter år.

Trinity udmærker sig ligeledes ved at være første møde- og konferencested i Danmark med et nøglehulsmærke. Den udmærkelse har Trinity fået, fordi gæsterne tilbydes sund og nærende mad baseret på Fødevarestyrelsens kostråd.

I øvrigt er Trinity placeret på en meget flot 18. plads i kåringen af Danmarks Bedste Arbejdsplads - GPW - Great Place to Work.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

3 kommentarer:

17. april 2012 kl. 15.35 KIM Hartvig Kristensen

At beskrive de tanker og følelser der vælder op i mig ved synet af dette vidunderlige sted er ikke let.
Har du tænkt på, hvordan det måtte være at mærke Guds nærvær så intenst at du ved Han er der?
Trinity er det sted jeg oplevede som, jeg vil gå så vidt at sige, Guddommeligt fredfyldt. Alt i top af skalaen, fra frugtskålen på værelserne til det fantastiske køkken. Guds rigeste velsignelser til alle der er med til at bære denne Guds plan videre.

23. april 2012 kl. 13.38 TF - Lån 25000 kr.

Trinity er virkelig et dejligt sted, hvor der bliver kræset om og for en. Mine bedste anbefalinger.

2. maj 2012 kl. 12.20 Hasse Hagsteen

Trinity har udvidet deres weekendtilbud til dig som privatperson. Der er tilbud om ophold med dels fokus på velvære og dels fokus på meditation. Se mere i brochurerne i disse link:

Velvære: http://www.trinity.dk/sites/default/files/downlods/brochurer/velvaere_ophold_2012.pdf

Meditation: http://www.trinity.dk/sites/default/files/downlods/brochurer/trinity_hotel_weekendophold_meditation_2012.pdf

Venlig hilsen
Hasse Hagsteen
Erhvervschef

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.