5. januar 2012

Krifa Erhverv hovedsponsor i SK Aarhus

Krifa Erhverv bliver hovedsponsor i SK Aarhus, og du får mulighed for gratis billetter til SK Århus' hjemmekampe.

Krifa Erhverv har valgt at blive hovedsponsor i SK Aarhus, fordi det er vigtigt for os at støtte op om en århusiansk klub, da vores afdelingskontor flytter til Aarhus i 1. halvår 2012, og fordi vi tror på, det kan give flere kunder til Krifa Erhverv, siger erhvervschef Hasse Hagsteen.

Hovedsponsoratet betyder, at Krifa Erhverv bliver synlig med logo på alle spilletrøjer og har en gulvreklame ved alle SK Aarhus' hjemmekampe. Desuden kan vi tilbyde billetter til kunder og lave events i forbindelse med udvalgte hjemmekampe.

Krifa Erhverv oplever netværk som en vigtig faktor for alle selvstændige. Derfor oplever vi også, at det er relevant at være med i sportsklubbers erhvervsnetværk.

Sådan vinder du billetter
Er du kunde i Krifa Erhverv, og vil du være med i lodtrækningen om billetter til en af SK Aarhus' hjemmekampe, så send os en besked her. Skriv, at du ønsker at vinde billetter til SK Aarhus.

Vi trækker lod til hver enkelt hjemmekamp. Du er med i lodtrækningen til alle hjemmekampe, når du har sendt os én besked! Vinderne får direkte besked.

Læs evt. mere om SK Aarhus.

Lise Lotte Frederiksen, a-kassekonsulent, Krifa Erhverv  

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.