9. januar 2012

Erhvervs- og privatforsikring via Krifa Erhverv

Et årskifte betyder som oftest stigende priser, måske også på dine forsikringer. Du overvejer måske derfor skift af forsikringsselskab. Hvad med at få et godt tilbud på erhvervs- og privatforsikring via Krifa Erhverv?

NEM Forsikring
Krifa Erhverv og Krifa Forsikring Agentur har pr. 1. januar skiftet samarbejdspartner til NEM Forsikring A/S. Det er en solid virksomhed med produkter af høj kvalitet, så du er sikret attraktive vilkår og god service.

- NEM Forsikring lægger vægt på god kundeservice, og netop deres kundesyn har været vigtigt for os i vores valg af samarbejdspartner. Vi har tillid til NEM Forsikring som en solid partner, siger Anders Kaaberbøl, afdelingschef i Krifa Forsikring Agentur.

NEM Forsikring markerer sig især stærkt på deres arbejde med it og teknologi, hvor de har lavet nogle gode løsninger i forhold til selvbetjening for kunderne. Deres produkter er af høj kvalitet og til at gennemskue.

Hvordan får jeg et forsikringstilbud?
Det gør du ved at udfylde "Få et tilbud" på Krifa Forsikring Agenturs hjemmeside eller ved at ringe på tlf. 8227 8228.

Krifa Forsikring Agentur kan give dig tilbud på privatdelen, men sender dig videre til NEM Forsikring, når det gælder erhvervsdelen.

Fakta om NEM Forsikring
  • NEM Forsikring har rødder helt tilbage til 1800-tallet og er en fusion mellem selskaberne Midtjysk Forsikring og Forsikring Fyn.
  • NEM Forsikring har et værdigrundlag, der handler om god rådgivning og nærvær i forhold til kunderne.
Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.