13. september 2011

Gratis event med Jesper Kasi Nielsen

Kom og oplev en aften i selskab med den succesfulde iværksætter og erhvervsleder Jesper Kasi Nielsen. Hør, hvordan Jesper tjente millioner, og hvordan han mistede alt.

Jesper fortæller om sit liv. Han begyndte som leder af tankstationer og discountbutikker, inden han forsøgte sig som smykkesælger i Tyskland i 2003. En aftale i 2005 om eneretten til at sælge smykker fra det danske firma Pandora på det tysksprogede marked blev begyndelsen til en eksplosiv vækst i familiefirmaet.

Familien Nielsen har altid været engageret i håndbold, og i 2005 besluttede familien sig for at gå ind i AG Håndbold og satte sig det mål at skabe et ligahold. Fem år, fem oprykninger og mere end 100 sejre senere blev status som ligaklub en realitet i 2010. AG Københavns nye mål: En årlig omsætning på 100 millioner kr. inden 2014 og at være verdens bedste håndboldhold.

Netværk
Kasi Jesper vil ved arrangementet også tale om netværk. Der bliver også mulighed for at netværke med andre selvstændige. Du kan opsøge de forskellige stande i pauserne, både før, under og efter foredraget.

Kom og bliv inspireret af Kasi Jespers spændende foredrag! Du er meget velkommen til at invitere 2 andre selvstændige erhvervsdrivende med som gæster - gratis!

De 2 events finder sted fra kl. 19.00 til 21.30 på følgende datoer og adresser: 
  • 15. november 2011 i København. Adresse: Scandic Hotel Glostrup, Roskildevej 550, 2605 Brøndby. Tilmeld dig her.
  • 16. november 2011 i Århus. Adresse: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Århus C. Tilmeld dig her.
Tilmelding
Du kan også tilmelde dig og dine eventuelle gæster via vores kursuskatalog, hvor du også kan se andre arrangementer. Tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

1 kommentarer:

23. september 2011 kl. 08.31 helle grodal

Super godt tilbud - bare surt det er i Kbh en hverdags aften-
var det i Holbæk så kom jeg fluks
hilsen helle grodal

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.