6. juni 2011

Brug Google Adwords - det virker!

Google Adword er et effektivt værktøj til at få flere kunder. Bruger du ikke allerede Adwords, så har vi et godt tilbud til dig: 650 kr.s gratis annoncering plus hjælp fra en Google konsulent til at komme i gang.

Her på bloggen har vi  tidligere haft en debat om, hvilken markedsføring der virker og ikke virker. Flere nævner, at hjemmesiden og Google Adwords er det, som virker bedst.

650 kr. gratis til Adwords + hjælp fra Google
Hvis du ikke har brugt Google Adwords tidligere, men gerne vil i gang, så har vi fået et rigtigt fint tilbud til Krifa Erhvervs kunder: 650 kr. til Adwords og hjælp til at komme i gang fra Google. Tilbuddet gælder indtil 31. december 2011. God fornøjelse!

To videoer om Google Adwords
Det er også vores erfaring, at hjemmesiden nok er den vigtigste salgskanal i forhold til at nå ud til kunderne og potentielle kunder med sit budskab. Man kan blive overrasket over, hvor mange der har besøgt hjemmesiden via en søgning på Google. Mange skriver aldrig en hjemmesides adresse, men googler altid. Det viser vigtigheden i, at kunderne finder det, de søger på Google.

[Video 1]  Succeshistorie: Smartguy.dk
[Video 2]  Sådan kommer du i gang med Google AdwordsGratis tip til bedre placering på Google
Når kunderne søger efter dig, din virksomhed eller dine produkter på Google, gælder det om at få den bedst mulige placering, dvs. om muligt ligge øverst i søgeresultatet. Når du opretter et visitkort på Erhvervshandlen og oplyser din hjemmeside-adresse, linker vi fra vores hjemmeside til din hjemmeside. Det vil typisk betyde en bedre placering på Google.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

4 kommentarer:

9. juni 2011 kl. 11.48 CartonWebs - Shops - SEO

Hej,

Google Adwords er en god løsning for at snusse til om Google kan bidrage til øgning af væres online salg.
Også hvis man er i gang med SEO strategi og er usikker på hvilke søgekriterier man skal vælge.
Men hvis man tænker lidt mere langssigtet, så vil det næsten altid være en fordel at vælge naturlig topplacering end AdWords (også kendt som SEM eller PPC).

11. august 2011 kl. 09.01 Anonym

Kan i hjælpe mig med at slette min billede på Google evagammelgaard.dk
148 × 111 - Jeg er 54 år og er førtidspensionist jeg har en søn men han ...
Lignende ‑ Flere størrelser

11. august 2011 kl. 11.29 Hasse Hagsteen

Hej

Vi har ikke mulighed for at hjælpe dig med sletning af billede på Google. Måske kan du få hjælp via en kontakt til Google.

11. august 2011 kl. 22.16 Lasse Rafen

AdWords Virker rigtig godt. Ram dine kunder når de søger efter dit produkt.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.