29. april 2011

Mød os på LinkedIn

Vi har nu oprettet en gruppe på LinkedIn. Der er tale om en gruppe, hvor alle interesserede kan deltage i debatter, reklamere osv. Til gruppen er der en undergruppe til hver af de 8 netværksgrupper i vores net-I-værk. Undergrupperne er forbeholdt deltagerne i netværksgrupperne.

Vi håber, at du vil være med i gruppen. Her kan du starte en dialog, deltage i en dialog eller f.eks. komme i dialog med kunderne i net-I-værk, inden du selv melder dig i en gruppe.

Hvad er LinkedIn og hvorfor skal man være her?
Efter min mening er Facebook stærkest, når det gælder dialog med venner, gamle klassekammerater og lignende. Men når det gælder ens professionelle virke og netværk, er LinkedIn stærkest. Du kan se dine kontakters kontakter og dermed bruge din kontakt til at komme i dialog med en interessant virksomhed eller person.

Hvis du har en profil på LinkedIn, så vil en søgning på Google på dit navn eller virksomhed som oftest betyde, at din profil på LinkedIn kommer øverst i søgeresultatet. Du er derfor med en LinkedIn-profil med til at styre, hvad man skal læse om dig og din virksomhed. Du kan bruge LinkedIn som forberedelse til et møde eller kontakt til en mulig kunde eller samarbejdspartner.

LinkedIn bruges af over 100 millioner brugere verden over.

Hvordan opretter man en profil?
Du kan lynhurtigt oprette en profil på LinkedIn. På http://dk.linkedin.com/ skal du blot oplyse navn, mailadresse og password, og du er på. Bemærk dog, at alt på LinkedIn er på engelsk. Det vil dog være optimalt, hvis du arbejder lidt mere med din profil. På LinkedIn giver man dig løbende en procent for, hvor færdig din profil er.

God fornøjelse med LinkedIn og vores gruppe på LinkedIn.

Hasse Hagsteen, erhvervschef, Krifa Erhverv

1 kommentarer:

18. maj 2011 kl. 12.46 Mathias J.

Godt at se at min a-kasse følger med tiden og er først med nye, fede tiltag. Tak for det.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.